Les Tecnologies de la Informació es renoven a un ritme trepidant. Els models i versions dels productes informàtics se succeeixen en poc temps. Noves solucions es presenten cada any. A DataLab el vertigen del canvi no ens afecta, doncs experimentem amb un gran nombre de productes cada dia.

Acreditem amb la nostra experiència els productes que recomanem

A DataLab recomanem els productes d'un ampli ventall de fabricants, dels que Microsoft, IBM i Hewlett Packard són només una petita mostra.

Cada nou encàrrec ens porta a treballar amb diferents models i marques. Els criteris de selecció que apliquen són els següents:

Experiència
Optem per productes que han demostrat un alt rendiment en experiències anteriors o per productes nous que nosaltres mateixos hem probat.

Marca
Recomanem marques de reconegut prestigi, la fiabilitat de les quals està completament probada. Confiem en els nostres majoristes pels anys que hem col·laborat i per la qualitat inqüestionable dels seus productes i serveis.

Preu
No sempre le millor producte és el més car. A DataLab establim una relació d'equilibri entre el preu d'una eina i els serveis que ha de prestar al client.

 

Necesitats del client
Seleccionem aquells components i versions que millor exploten les capacitats dels sistemes existents dins una empresa.

Assessorem sobre l'evolució de les tecnologies emergents.

DataLab es renova a la mateixa velocitat amb que es produeixen els canvis tecnològics. D'aquesta manera sempre podem recomanar el producte més apropiat.

Punt de referència en el mercat
Una trajectòria de més de 20 anys en el sector informàtic, unida a una cartera de clients que creix cada dia, ens han en un punt de referència en el mercat. Avui dia són moltes les empreses que utilitzen la nostra selecció de productes com a únic criteri de compra.

Satisfacció del client
La seguretat amb la que ens maneguem entre el hardware, software, cablejat i tota mena de components informàtics, ens permet orientar la nostra tasca cap a la plena satisfacció dels nostres clients.

 


@ DataLab - Castillejos, 352 - 08025 Barcelona - Telèfon 93 476 69 10 - Fax 93 459 10 26   Avís legal