Les empreses necessiten infrastructures telemàtiques adequades per aaconseguir comunicacions de qualitat que permetin l'enviament de dades de forma precisa i efectiva. Des de la nostra divisió d'enginyeria, DataLab Tecnologia, ens ocupem de tots els processos relacionats amb el disseny, la instal·lació la configuració i el suport d'aquestes infrastructures per a grans i mitjanes empreses.

Creem solucions òptimes

Integrem productes informàtics de diferents fabricants, aprofitant els millors hardware, software, mètodes d'accès, interfaces i protocols, i tenim cura de cada petit detall del procès d'instal·lació. Creem solucions que racionalitzen les inversions i eviten que es dupliquin esforços.

Evaluem infrastructures que poden ser millorades

Evaluem els sistemes informàtics existents, de cara a ampliar i millorar les seves prestacions.

Instal·lem productes cent per cent fiables

A DataLab experimentem amb nous productes i els sotmetem a controls d'avaluació totalment imparcials. Aquesta anàlisi detallada ens permet recomanar als nostres clients aquells components que obtenen les millors qualificacions.

Preveiem les necessitats futures de cada empresa

Coneixem els límits de cada producte en els seus diferents entorns en els que es poden aplicar i informem dels marges de seguretat que cadascun d'ells té. Ens assegurem de crear infrastructures que mantenen la seva òptima funcionalitat durant molts anys.

Precisió del resultat

Desenvolupem estructures flexibles amb un alt nivell de complexitat i realitzem informes detallats que concreten les nostres accions.

DLtec.net


@ DataLab - Castillejos, 352 - 08025 Barcelona - Telèfon 93 476 69 10 - Fax 93 459 10 26   Avís legal